Ride or Die OCA4LIFE!
Log In:

Notices

Overclocking Utilities/Benches We All Need Em...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-11-2014
Witchdoctor's Avatar
Witchdoctor Witchdoctor is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 6,039
Rep Power: 17
Witchdoctor will become famous soon enough
Default XTU

Can not seem to get a handel on this, my score is 200 points less than guys at the same clocks and CPU's ?

Anyone have any insight on how to make tyhis bench go ?

Thanks
__________________
You don't need a reason to help people
Reply With Quote
  #2  
Old 10-11-2014
GFDuke's Avatar
GFDuke GFDuke is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ferenginar
Posts: 2,825
Rep Power: 14
GFDuke is on a distinguished road
Default

lso make sure you have all the windows updates. In Win7 I scored like crap until I installe a new OS and all the updates. With a fresh os it made a ton of difference. (fresh wind 7 with the sp1 is spot on)
__________________
DUKES PC MODING PAGE


Ferengi rule of acquisition #8: " Small print leads to large risk. "

Last edited by GFDuke; 10-11-2014 at 12:36 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-12-2014
Witchdoctor's Avatar
Witchdoctor Witchdoctor is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 6,039
Rep Power: 17
Witchdoctor will become famous soon enough
Default

Yea that is just it, brand new retail win 7 install with sp1, literally hours prior to running this, have tryied everything from stock services running to bare bones just enough to start OS , get around 315 every time no matter what I do, should be around 500 to 510 for the clocks


Have nothing running in the start menu.

Appreciate the help bro, this has got me stumped, worked on this for a few hours yesterday ???
__________________
You don't need a reason to help people
Reply With Quote
  #4  
Old 10-13-2014
GFDuke's Avatar
GFDuke GFDuke is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ferenginar
Posts: 2,825
Rep Power: 14
GFDuke is on a distinguished road
Default

Do you have any SS's? What speed is your mem running at? I Noticed that your processor cache ratio is low. 28 compared to others at 38 to mid 40's. You're running you cache voltage at 1.44 so you should be able to get your ratio up to at least 40.
__________________
DUKES PC MODING PAGE


Ferengi rule of acquisition #8: " Small print leads to large risk. "

Last edited by GFDuke; 10-13-2014 at 01:10 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-13-2014
Witchdoctor's Avatar
Witchdoctor Witchdoctor is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 6,039
Rep Power: 17
Witchdoctor will become famous soon enough
Default

I will check that out, thanks

here is all I have

http://hwbot.org/submission/2647573_...4370_313_marks

No screen shot
__________________
You don't need a reason to help people
Reply With Quote
  #6  
Old 10-13-2014
GFDuke's Avatar
GFDuke GFDuke is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ferenginar
Posts: 2,825
Rep Power: 14
GFDuke is on a distinguished road
Default

Oh sorry I was looking at a different cpu that you had subbed. I'll have a look at this one.
__________________
DUKES PC MODING PAGE


Ferengi rule of acquisition #8: " Small print leads to large risk. "
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -10. The time now is 08:09 PM.

Copyright 2009-2014, Overclockaholics

Designed by: vBSkinworks