Ride or Die OCA4LIFE!
Log In:

Notices

Overclocking Utilities/Benches We All Need Em...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-23-2011
ny_driver's Avatar
ny_driver ny_driver is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Aug 2010
Location: stuck with the NC territory for now
Posts: 954
Rep Power: 9
ny_driver is just getting started
Default help with PCMark05 please

All I have is the trial(correction:advanced)version, but it won't run. It hangs on the splash screen. I've waited several minutes to see if it's just slow on my old 939 system but no go. TinyXP is the OS.

Thanks.
__________________


New Ride:
Rampage 3 Extreme
3x2GB cas7 DomGT
Coming Soon: a CPU...hopefully a 7GHz 990x ES

Last edited by ny_driver; 01-23-2011 at 03:27 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2011
GFDuke's Avatar
GFDuke GFDuke is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Jun 2009
Location: Ferenginar
Posts: 2,825
Rep Power: 12
GFDuke is on a distinguished road
Default

A fw thing you might want to check. Try a diffrent OS. I dont think tiny XP works. I dont remember. Make sure in system settings that "Adjust for best appearence" is checked and also make sure you're not using the "Classic" start menu in taskbar.
__________________
DUKES PC MODING PAGE


Ferengi rule of acquisition #8: " Small print leads to large risk. "
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2011
rickss69's Avatar
rickss69 rickss69 is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: May 2009
Location: Rockvale TN
Posts: 2,831
Rep Power: 12
rickss69 is on a distinguished road
Default

It will run in Win7 if NET 4 Framework and Expressions encoder is installed. (Run in compatibility mode as Vista)
http://hwbot.org/community/submissio...60m_8392_marks
__________________
http://youtu.be/UeUuA0Yab4E

Last edited by rickss69; 01-24-2011 at 12:11 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-24-2011
Mr.Scott's Avatar
Mr.Scott Mr.Scott is offline
Classicplatforms Warrior
 
Join Date: Jul 2009
Location: Upstate NY
Posts: 749
Rep Power: 10
Mr.Scott will become famous soon enough
Default

For XP you need Media Encoder 9 installed too.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 01-24-2011
ny_driver's Avatar
ny_driver ny_driver is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Aug 2010
Location: stuck with the NC territory for now
Posts: 954
Rep Power: 9
ny_driver is just getting started
Default

Thanks. I read last night about media player 10 and media encoder 9. I have WMP10 now I'll get the media encoder 9 and see if it will work.
__________________


New Ride:
Rampage 3 Extreme
3x2GB cas7 DomGT
Coming Soon: a CPU...hopefully a 7GHz 990x ES
Reply With Quote
  #6  
Old 01-24-2011
ny_driver's Avatar
ny_driver ny_driver is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Aug 2010
Location: stuck with the NC territory for now
Posts: 954
Rep Power: 9
ny_driver is just getting started
Default

I got WME9 and WMP10 now. Does it really take several minutes for PCMark05 to collect system information?

It seems to just hang on the splash screen forever with my cpu @ 100% load. The system doesn't hang though, just PCMark05.........or does it just take forever on an old 939 rig?

EDIT: got it working. I needed newer that IE6 installed I think even though it says you can use 6. Now it works fine. Now I have to go through and run this on all 939s. Sweeeeeeet!
__________________


New Ride:
Rampage 3 Extreme
3x2GB cas7 DomGT
Coming Soon: a CPU...hopefully a 7GHz 990x ES

Last edited by ny_driver; 01-24-2011 at 06:44 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -10. The time now is 04:38 PM.

Copyright 2009-2014, Overclockaholics

Designed by: vBSkinworks