Ride or Die OCA4LIFE!
Log In:

Notices

Overclocking Utilities/Benches We All Need Em...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-21-2010
Kal-EL's Avatar
Kal-EL Kal-EL is offline
Superenthusiast
 
Join Date: Feb 2009
Location: Krypton, Hawaii
Posts: 11,005
Rep Power: 10
Kal-EL is on a distinguished road
Default Core Temp

Anybody still use this app? http://www.alcpu.com/CoreTemp/
I remember back in the day when we used Core Temp religiously on the older platforms.


CoreTemp-Scr.png
__________________
What kind of community do you intend to re-build?
tell me your sins and I'll sharpen my knife...(Take me to church)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2010
Mr.Scott's Avatar
Mr.Scott Mr.Scott is offline
Classicplatforms Warrior
 
Join Date: Jul 2009
Location: Upstate NY
Posts: 749
Rep Power: 10
Mr.Scott will become famous soon enough
Default

I still use it.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2010
Kal-EL's Avatar
Kal-EL Kal-EL is offline
Superenthusiast
 
Join Date: Feb 2009
Location: Krypton, Hawaii
Posts: 11,005
Rep Power: 10
Kal-EL is on a distinguished road
Default

Does it not show voltage???
__________________
What kind of community do you intend to re-build?
tell me your sins and I'll sharpen my knife...(Take me to church)
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2010
DOM's Avatar
DOM DOM is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lubbock, TX.
Posts: 2,810
Rep Power: 12
DOM is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Kal-EL View Post
Does it not show voltage???
its called coretemp for a reason

lol just messing with you... but i didnt use it, used speedfan back then

and it doesnt show volts
__________________

Reply With Quote
  #5  
Old 12-21-2010
Mr.Scott's Avatar
Mr.Scott Mr.Scott is offline
Classicplatforms Warrior
 
Join Date: Jul 2009
Location: Upstate NY
Posts: 749
Rep Power: 10
Mr.Scott will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by Kal-EL View Post
Does it not show voltage???
Maybe that CPU is not supported.
Attached Images
File Type: jpg untitled.JPG (53.6 KB, 9 views)
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 12-21-2010
DOM's Avatar
DOM DOM is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lubbock, TX.
Posts: 2,810
Rep Power: 12
DOM is on a distinguished road
Default

i think his talking about volts like in cpuz

and your comps named master lmao
__________________

Reply With Quote
  #7  
Old 12-21-2010
Mr.Scott's Avatar
Mr.Scott Mr.Scott is offline
Classicplatforms Warrior
 
Join Date: Jul 2009
Location: Upstate NY
Posts: 749
Rep Power: 10
Mr.Scott will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by DOM View Post
i think his talking about volts like in cpuz

and your comps named master lmao
Ahh...ok. I misunderstood.
Yes my daily driver is named Master. I also have the Bencher family. Bencher NF2, Bencher NF4, Bencher 370, Bencher Slot1, Etc. Get the idea?
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 12-21-2010
Kal-EL's Avatar
Kal-EL Kal-EL is offline
Superenthusiast
 
Join Date: Feb 2009
Location: Krypton, Hawaii
Posts: 11,005
Rep Power: 10
Kal-EL is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.Scott View Post
Ahh...ok. I misunderstood.
Yes my daily driver is named Master. I also have the Bencher family. Bencher NF2, Bencher NF4, Bencher 370, Bencher Slot1, Etc. Get the idea?
I was thinking 4sure ther'd be a "Slave" machine??????

But yah, usually the VID should show me thinks with core temp. Also, I know with some processors, you need to play with the tj max offsets to obtain true temps.
__________________
What kind of community do you intend to re-build?
tell me your sins and I'll sharpen my knife...(Take me to church)
Reply With Quote
  #9  
Old 12-21-2010
Mr.Scott's Avatar
Mr.Scott Mr.Scott is offline
Classicplatforms Warrior
 
Join Date: Jul 2009
Location: Upstate NY
Posts: 749
Rep Power: 10
Mr.Scott will become famous soon enough
Default

Quote:
I was thinking 4sure ther'd be a "Slave" machine??????
The "slave" would be me.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 12-22-2010
Neuromancer's Avatar
Neuromancer Neuromancer is offline
OCA Gladiator
 
Join Date: Jun 2009
Location: South Jersey, USA
Posts: 5,643
Rep Power: 17
Neuromancer might just be on to something hereNeuromancer might just be on to something here
Default

I also use coretemp. Mainly because RT doe not work right on AMD IME
__________________
"Don't You understand? This is Greek to me! Except I spek Greek, this is like Aramaic to me, and not the Western Dialect I can read a little." - Dr. Walter Bishop

Special relativity is not "Eat Two Big Macs."
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -10. The time now is 05:13 PM.

Copyright 2009-2014, Overclockaholics

Designed by: vBSkinworks